Äitienpäivää vietetään Mikonheikissä keväisen italialaisen ruoan merkeissä. Menua täydentävät tarkkaan harkitut italialaiset viinit, unohtamatta kokonaisuuden kruunaavia digestivejä. Ilmoittauduttehan ennakkoon.
Kattaukset klo 13 ja klo 15.30
Molemmat kattaukset ovat täynnä.
MENU PRIMAVERA
Amuse bouche – keittiöntervehdys
Kevätsalaatti Riminiltä:
puolikuivattuja tomaatteja, mozzarellaa,
parmankinkkua, kevään tuoreita kasviksia ja
tuoretta paahdettua parsaa salaattipedillä.
Tukka auki Toscanassa -pasta (resepti @tiiupiret)
Valkosipulilla ja tuoreilla yrteillä marinoitua
grillattua maissikananrintaa
tai
Tuoreyrttimarinoitua grillattua selleriä,
porkkanaa ja palsternakkaa
sekä:
Voi-valkoviinikastiketta
Tomaattirisottoa
Pannacottaa ja
punaista marjacompottia
Mansikka-valkosuklaakakku
59 €/hlö
A-oikeudet