Milloin

12.5.2024    
13:00 – 17:30

Äitienpäivää vietetään Mikonheikissä keväisen italialaisen ruoan merkeissä. Menua täydentävät tarkkaan harkitut italialaiset viinit, unohtamatta kokonaisuuden kruunaavia digestivejä. Ilmoittauduttehan ennakkoon.

Lämpimästi tervetuloa!


Kattaukset klo 13 ja klo 15.30
Molemmat kattaukset ovat täynnä.

MENU PRIMAVERA

Amuse bouche – keittiöntervehdys

Kevätsalaatti Riminiltä:
puolikuivattuja tomaatteja, mozzarellaa,
parmankinkkua, kevään tuoreita kasviksia ja
tuoretta paahdettua parsaa salaattipedillä.

Tukka auki Toscanassa -pasta (resepti @tiiupiret)

Valkosipulilla ja tuoreilla yrteillä marinoitua
grillattua maissikananrintaa

tai

Tuoreyrttimarinoitua grillattua selleriä,
porkkanaa ja palsternakkaa

sekä:

Voi-valkoviinikastiketta
Tomaattirisottoa

Pannacottaa ja
punaista marjacompottia

Mansikka-valkosuklaakakku

59 €/hlö

A-oikeudet