Mikonheikissä voit järjestää intiimit yksityistilaisuudet

Suunnitteletko juhlaa tai tapahtumaa? Mikonheikki tarjoaa täydellisen ympäristön yksityistilaisuuksille, oli kyseessä esimerkiksi syntymäpäiväjuhlat, yrityksen workshop tai pikkujoulut. Historiallisessa ympäristössä sijaitseva tilamme on varattavissa 6–80 hengen tilaisuuksiin ja tarjoaa laadukkaan ruoka- ja juomatarjoilun A-oikeuksin. Katso ajo-ohjeet >>

Paikkamäärät sisätiloissa:

  • Istuvat illalliset: max. 25 hlöä.
  • Buffet: max. 50 hlöä. 
  • Sisä- ja ulkotilat yhteensä (buffet) max. 80 hlöä

KEVÄÄN 2024 MENUT

Menut ovat varattavissa yli kuuden hengen seurueille, joten voitte tulla myös pienemmällä porukalla juhlistamaan vaikkapa aurinkoista kesäpäivää tai jotain suurempaa erityistä tilaisuutta.

Kaikki menuhinnat sisältävät tilavuokran, kukat ja lautasliinat
Menuhinta 25-79€/aikuinen, sis. alv. 14%
4-12 -vuotiaat puoleen hintaan
Alle 4-vuotiaat veloituksetta

Valitsethan yhtenäisen menun koko seurueelle
Ilmoitathan erityisruokavalioista tehdessäsi varausta

Amuse bouche – keittiön tervehdys
Kevyesti savustettua tuoreyrttimarinoitua hauholaista karitsan ulkofilettä
Waldorfinsalaattia
Hauholaista parsaa á la hollandaise

Creme ninon – shampanjalla maustettu tuorehernekeitto

Ruispaneroitua Iso-Roineen kuhaa
Tilli-creme fraiche
Lämmin kesä-perunasalaatti hauholaisesta perunasta

Pavlova poltetusta sokerista kera hauholaisen mansikan

79€/hlö

Amuse bouche – keittiön tervehdys
Valitse yksi alku- ja pääruokavaihtoehto:

Alkukeitto
Creme ninon – shampanjalla maustettu tuorehernekeitto

tai

Provencelainen sipulikeitto. Mikonheikin keittiön ylpeys, jonka eteen tehdään töitä tunteja. Runsaasti valkoviiniä ja tuoretta timjamia.

Ranskalainen maalaissalaatti. Pateeta, brietä, karamellisoitua sipulia, paahdettua perunaa, ihania sadon tuoreita kasviksia salaattipedillä & valkosipulinen kastike.
Ranskalaista maalaispatonkia
Yrttilevite

tai

Nizzansalaatti
Ranskalaista maalaispatonkia
Yrttilevite

Kokonaisena grillattua härän ulkofileetä
Punaviinikastiketta
Valkosipulivoita
Uunipaahdetut timjamiperunat
Pekonipapuja

tai

Paistettua ankanrintaa
Makeaa viinikastiketta
Ankanrasvassa paistettuja pariisinperunoita
Pekonipapuja

Suklaamoussekirsikkakakku

tai

Mustaherukka-valkosuklaakakku

69€/hlö

Amuse bouche – keittiön tervehdys
Kevätsalaatti Riminiltä: puolikuivattuja tomaatteja, mozzarellaa, parmankinkkua, kevään tuoreita kasviksia ja tuoretta paahdettua parsaa salaattipedillä

Paprika-cashew -pasta

Grillattua maissikananrintaa
Voi-valkoviinikastiketta
Tomaattirisottoa

tai

Grillattua selleriä, porkkanaa ja palsternakkaa
Voi-valkoviinikastiketta
Tomaattirisottoa

Pannacottaa ja punaista marjacompottia

59€/hlö

Amuse bouche – keittiön tervehdys
Pan con ajo (valkosipulileipää)
Lajitelma keveitä keväisiä tapaksia:
-marinoituja tuoreen sadon vihanneksia
-iberico-kinkkua, puolikuivattua tomaattia
-grillattua paprikaa ja manchegoa

Paella tarjoiltuna suoraan tirisevältä valurautapannulta (Sis. Jättikatkaravun pyrstöjä ja grillattua kevätkananpoikaa)

Appelsiinikakkua ja sitruuna-flan

59€/hlö

Värikäs vihreä salaatti
Lämminsavulohi-salaatti
Punajuuri-piparjuurisalaatti
Pikkelöityjä vihanneksia

Kylmäsavuporokiusaus ja puolukkaa

Mansikka-valkosuklaakakku

30€/hlö

Kanapekonikakkua ja vihanneskakkua ja raikasta salaattia kauden kasviksista
(Halutessanne lohikakku ja porokakku +5€/vierailija)

tai

Lämmin Quiche Lorraine ja lämmin tomaatti-chevre -quiche ja raikasta salaattia kauden kasviksista

Kristallipullia, bebe-leivoksia tai macaronleivoslajitelma

Valinnainen kakku:
Prinsessakakku vadelma-vaniljatäytteellä
Mansikka-valkosuklaakakku
Perinteinen kinuski-kermakakku vadelma-kermatäytteellä
Lakka-kermakakku
Suklaamoussekakku

Sis. kahvi, tee ja jäävesi

25€/hlö

OTA YHTEYTTÄ