Vappupäivän juhlalounas Mikonheikissä – ”Shampanjaa ja simpukoita”
Keväisen juhlan kruunaa shampanjan kanssa nautittu vappulounas.
Tarjolla on ranskalaisen keittiön hienoimpia makuja elävän musiikin kera.
Menu
Moules au Curry
Simpukoita curry-kermassa Hans Välimäen tapaan ja maalaisleipää
tai
Frisée aux Lardons
Friseesalaattia pekonin ja uppomunan kera
* * *
Soupe au Pistou
Pistouta ja keväistä kasviskeittoa
* * *
Poulet au Cidre
Siiderissä haudutettua maissikananrintaa vihannespedillä
* * *
Rosetteja ja sitrussorbettia
Kahvia ja teetä
* * *
Ruokajuomaksi läpi aterian sopii erinomaisesti hienostunut kalkkisessa maaperässä kasvaneesta Chardonnay-rypäleestä valmistettu Champagne André Clouet Chalky. (15€/lasi, 85€/pullo).
Tarjolla on myös valikoima muita viinejä ja alkoholittomia ruokajuomia.
Vesi ja kivennäisvesi kuuluvat menun hintaan
Hinta ja lisätiedot:
- 59 € / henkilö
- Paikkoja rajoitetusti: yhteensä 25 hengelle
- Erikoisruokavaliot: ilmoitathan mahdolliset erikoisruokavaliot ilmoittautumisen yhteydessä kommenttikentässä